Followers

IKLAN - DOUBLE F BAKERY

hey bloggers, sila la melawat ke blog bakery
saya iaitu DOUBLE F BAKERY.
saya sedia menerima tempahan kek, cupcake
dan sebagainya terutamanya di sekitar
kawasan sungai petani mahupun dari
luar sungai petani.

jangan lupa kunjungi DOUBLE F BAKERY !!




IKLAN - CANDY BUFFET PACKAGE

anda ingin menempah candy buffet??
kami menyediakan perkhidmatan ini.
candy buffet semestinya akan menceriakan
lagi suasana event anda !!
untuk tempahan hubungi
FARIZA FAUZI di 017 3642339...
(kawasan sekitar sungai petani)
sila ke Double F Bakery untuk
mengetahui
tentang pakej.

(image dari http://nothingonyoulove.blogspot.com)

Wednesday, January 16, 2013

TANIAH Fariza Fauzi ! ............... yeay saya dapat buat MA!


dup dap....dup dap......dup dap.............begitu la degupan jantung aku selama seminggu sebelum keluarnya keputusan permohonan sambung belajar aku ke peringkat seterusnya iaitu................................master !!

ohhhh serius...tidur malam tak lena.....mooody je rasa....risau...apalah result aku kan....bila masuk je 14/01/2013, laju je tangan aku buka website UPSI nak cek result..................
dup dap..dup dap..dup dap...................................dan keputusannya adalah............


kalau tak nampak sila klik untuk besarkan..hehehe


semestinya aku dapat sebab kalau aku tak dapat, mestilah aku tak share punya kan...hew heww....apa apapun syukur alhamdulillah sebab aku memang mengharap sangat dapat sambung ni..bukan apa..untuk masa depan jugak...mana lah tahu aku tak nak selamanya jadi cikgu..mungkin pensyarah di IPG, mungkin masuk Kementerian Pelajaran ke...or jadi penyarah di IPTA...siapa tahu kan   :)

ohh lupa nak bagi tahu..aku dapat sambung di UPSI jugak, sama universiti masa aku degree dulu...kos yang aku sambung ni pengajian kurikulum...heww heww ...kenapa aku pilih kos ni??? sebab peluang cerah nak masuk IPG..hew heww  +++++++  abah aku pakar bab bab kurikulum ni...okay itu saja nak share...adiosssss




okay bye
xoxo



4 comments:

juicy X said...

tahniah ija!!! untunglaaa blh sambung master =.=

Fariza Fauzi said...

yeay...trima kasih...hehehehe

N.Aima K said...

alhamdulillah TAHNIAH

Fariza Fauzi said...

terima kasih Naima ! ^_____^

you're now ........