Followers

IKLAN - DOUBLE F BAKERY

hey bloggers, sila la melawat ke blog bakery
saya iaitu DOUBLE F BAKERY.
saya sedia menerima tempahan kek, cupcake
dan sebagainya terutamanya di sekitar
kawasan sungai petani mahupun dari
luar sungai petani.

jangan lupa kunjungi DOUBLE F BAKERY !!




IKLAN - CANDY BUFFET PACKAGE

anda ingin menempah candy buffet??
kami menyediakan perkhidmatan ini.
candy buffet semestinya akan menceriakan
lagi suasana event anda !!
untuk tempahan hubungi
FARIZA FAUZI di 017 3642339...
(kawasan sekitar sungai petani)
sila ke Double F Bakery untuk
mengetahui
tentang pakej.

(image dari http://nothingonyoulove.blogspot.com)

Saturday, February 16, 2013

temuduga ke jawatan gred DG41 !


alhamdulillah syukur......akhirnya lepas setahun tunggu tunggu tunggu tunggu.......keluar jugak senarai nama untuk interview ke jawatan gred DG41....senang cite interview untuk posting guru....wooowoot !

seronok sangat...sebenarnya aku tak cek pon....aku malas nak cek, tapi semalam masa on the way nak pgi tengok movie around jam 8.20pm mcm tu....tiba tiba bff aku call tanya dapat ke tak shorted list untuk interview...aku jawab tak tahu laaah kan...so bff aku minta ic num then tolong cek kan.....alhamdulillah ada nama aku...perghh seronok...kena perli perli dengan MSR lagi..heww heww

temuduga dijalankan bermula 19/2 hingga 27/3 kalau tak silap akulah....aku kena date 20/2 ni...hari rabu!
boleh korang bayangkan aku takde buat sebarang preparation untuk interview ni....nervous sangat!

temuduga mula jam 7.30pagi....sama waktu mcam waktu persekolahan.....tempat temuduga di IPG kampus Jitra......ohh damn ! pagi pagi buta aku kena pergi sana.....

sekarang aku ada 3 pilihan sama ada keluar rumah pagi pagibuta sebelum subuh sebab perjalan dari rumah aku ke jitra ambil masa dalam 1.30 jugak aku rasa, atau aku tidor di rumah nenek aku di alor star atau aku terus ke jitra rumah pakcik aku...huwhuwhuwww....

hopefully termuduga nanti berjalan dengan lancarnyaaaaaa.....aaaaaamin :)


p/s : nanti aku update entri lepas interview pulak yee...mana lah tau ada bakal bakal ismp yang terbaca nnt boleh la ambil tipss  :))


okay bye,
xoxo

2 comments:

MarnieyZ said...

wah, congrats. smoga dpt. ;3

Fariza Fauzi said...

thanksssss dear :))

you're now ........