Followers

IKLAN - DOUBLE F BAKERY

hey bloggers, sila la melawat ke blog bakery
saya iaitu DOUBLE F BAKERY.
saya sedia menerima tempahan kek, cupcake
dan sebagainya terutamanya di sekitar
kawasan sungai petani mahupun dari
luar sungai petani.

jangan lupa kunjungi DOUBLE F BAKERY !!




IKLAN - CANDY BUFFET PACKAGE

anda ingin menempah candy buffet??
kami menyediakan perkhidmatan ini.
candy buffet semestinya akan menceriakan
lagi suasana event anda !!
untuk tempahan hubungi
FARIZA FAUZI di 017 3642339...
(kawasan sekitar sungai petani)
sila ke Double F Bakery untuk
mengetahui
tentang pakej.

(image dari http://nothingonyoulove.blogspot.com)

Thursday, February 21, 2013

malam pertama ku...........


hewww....tajuk macam gempak kan tapi jangan salah faham !

tajuk entri tu ayat tergantung...sambungan dia " di tanjung malim"
ihihih

so malam ni adalah malam pertama aku di tanjung malim...konon pertama la sangat padahal dah 4 tahun pernah tinggal sini...even aku pernah tinggal sini 4 tahun tak sama dengan malam ni...
aku rasa a bit awkward sebab dulu aku di sini sebagai pelajar degree but now status tu dah berubah.
sebagai pelajar master pulak.....lagi menambahkan rasa awkward bila kelas aku semua di kampus baru.

haa jangan tak tau...UPSI sekarang ada kampus baru tau, UPSI KAMPUS SULTAN AZLAN SHAH, di Proton City......cantik sungguh kampus baru ni..
masa aku belajar dulu masih dalam pembinaan...cuma aku sempat konvo je dekat dewan baru..
tak sangka pulak dapat sambung master kat sini +++ merasa kampus baru...heww heww

malam ni aku merempat, menumpang rumah adik aku..adik aku ni menginap di kolej kediaman..jadi aku merempat secara haram la ni..+++ blok adik aku nk semua budak palapes..ohh lupa nak cakap,
adik aku ni budak palapes...

tak sabarnyaaa aku nak tunggu kelas esok..wahh excited terlebih ni....heee....
+++ aku laaaagi tak sabar nak tunggu habis 3 sem..hehe

okay lah nanti aku story kelas pertama dan suasana di kampus baru...chiawwww..adioss




okay bye,
xoxo

1 comment:

MarnieyZ said...

haha, ingatkan apa malam pertama apa sdh. ;p

you're now ........